První velký úspěch

Ahoj všichni!

nejdříve chceme neskutečně moc poděkovat všem, co od spuštění projektu v minulém měsíci již přispěli, nebo se o nás třeba jen zmínili svým přátelům, kolegům, rodině. Vaší podpory si nesmírně vážíme, od spuštění se povedlo vybrat již přes 24.000,- Kč, což je v takto krátkém časovém období úžasná částka a jsme za ni moc vděční!

Současně nám ředitel školy, pan Kanagaraj, zaslal předběžnou kalkulaci a plán pro výstavbu dámských a pánských toalet, máme tak představu o potřebném materiálu, práci a náročnosti pro jejich postavení. Ve stejném smyslu pan ředitel připravuje předběžný plán výstavby dětského hřiště a dalších věcí, které nám ještě dodá. Níže přikládáme zprávu kterou nám zaslal, pro osobnější představu 🙂

„Zuzana Madam now I am preparing the estimate and sending to you,I sent one toilet estimate but I need two toilets. Then I need children playground things,that means pyramid ,sea shore,……etc.than build a small room. get musical instruments….. so I preparing the list ,do your great valuable service to my school.my area people and I never forget.“

Také se nám podařilo zajistit tisk informačních letáků našeho Nadačního fondu, které momentálně roznášíme všude kudy chodíme, zde patří velké díky mému bývalému zaměstnavateli, advokátní kanceláři Urbášek & Partners, který nám tisk letáků zajistil za své náklady. Děkujeme!

Na závěr chceme všechny z Vás, kteří nás již podpořili, nebo se na to chystají, aby nám současně se zasláním fin. částky na účet poslali i e-mail se svými údaji, pokud mají zájem o potvrzení o přijetí daru, pro daňové účely. Váš dar si tak můžete odečíst z daní. 

Ještě jednou děkujeme a přejeme krásné prožití vánočních svátků, vydařeného silvestra a krásný nový rok 2019! 🙂